Що може зробити звичайну річ – незвичайною? Один із оригінальних варіантів – зробити цю річ золотою та ще й посипати зверху діамантами. Отже, використаємо запропонований варіант для перетворення звичайної ігрової консолі у витвір ювелірного мистецтва.

Nintendo Wii Supreme - 480 000$

Nintendo Wii Supreme – 480 000$

1) Nintendo Wii Supreme – 480 000$
Ідея та її втілення належить дизайнеру з Великобританії – Стюарту Х’юзу. Він уже неодноразово одягав різні електронні гаджети в золото. Складність з приставкою полягала в тому, що золото дуже м’який метал – воно може сплавитися при роботі приладу, або ненадійно захищти електронну начинку. Цю проблему вдалося вирішити, створивши сплав золота з сріблом, цинком та паладієм, що забезпечило Nintendo Wii Supreme золотий блиск і необхідну міцність.

Nintendo Wii Supreme - Золоте Нінтендо
На обробку  ігрової консолі було використано 2,5 кілограма дорогоцінного металу, кнопки на передній панелі пристрою замінили 78 діамантами загальною вагою в 19,5 карат. Усього випущено три ігрові консолі, так що поціновувачам подібної розкоші варто поквапитися, щоб подарувати своїм нащадкам такий подарунок. Розщедритися при покупці доведеться на 480 тисяч доларів.

2) Sony PS3 Supreme – 320 000$
На цьому сюрпризи від британського дизайнера не закінчилися… Компанія Goldstriker і Stuart Hughes представили чергову “коштовність” у подарунок фінансово-благополучним ігроманам. Ігрова консоль Sony PS3 Supreme у позолоченому корпусі. На PS3 пішло 1,6 кг 22-каратного золота і 58 діамантів загальною вагою 26 карат. А робота по обробці пристрою тривала майже три місяці.

Sony PS3 Supreme - 320 000$

Sony PS3 Supreme – 320 000$

Природно, такий ексклюзивний продукт не розрахований на масову аудиторію: Sony PS3 Supreme вийде в кількості всього лише 3 штук. Тому її власники зможуть пишатися своєю унікальністю і, одночасно, марнотратством, оскільки за консоль в золоті та діамантах доведеться викласти “кругленьку” суму майже в 200 000 фунтів стерлінгів, що еквівалентно 320 тисяч доларів.

 

Sony PS3 Supreme