Викинути на вітер десятки тисяч доларів за ночівлю, напевно, – це найбільш “безглузде марнотратство”. До вашої уваги пропонуємо 15 найдорожчих готельних апартаментів, де з шиком можна прийняти душ, скласти свої речі та загалом провести свій “буденний” день.

Джакузі на даху, куленепробивні вікна, персональні бібліотеки – є стандартом для найбагатших гостей готельного фонду нашої планети.

15. Президентський люкс, «Інтерконтиненталь», Гонконг

13 800 $ за ніч

Президентський люкс, Інтерконтиненталь, Гонконг

Президентський люкс, Інтерконтиненталь, Гонконг

Знаменитий тим, що являється кращим Президентським люксом в Азії. Номер має незабутній вид на Гонконг. Навколо, номер огортає тераса з видом на гавань Вікторія та острів Гонконг розміром 230 кв. м. Також на терасі розміщений пейзажний басейн, який врізається в воду і виглядає безкінечним  та джакузі.

Їдальня, спальня, ванна кімната і тренажерний зал також мають панорамний вид на гавань. У номері також присутні кабінет і кухня.

Також для послуг гостей надаються розкішні лімузини Ролс Ройс, Бентлі або Мерседес на вибір.

14. Султанський люкс, «Чіраан Палас Кемпінскі», Стамбул

15 400 $ за ніч

Побудований палац з дерева в 16-му столітті, слугував резиденцією останнього османського султана. В підсумку цей палац був перебудований в мармурі для султана Абдулазіза в 1857 році.

Тепер це п’ятизірковий готель з довгим списком відомих гостей, таких як: принц Чарльз, Ліз Херлі, Ума Турман і Джорджіо Армані. Готельний номер має всі потрібні для середньостатистичного олігарха “навороти”: чудовий басейн, послуги вертолітної та яхт-служб і дивовижний сніданок.

Люкс султана з видом на Босфор включає послуги дворецького, розкішні люстри, антикварні меблі та витвори образотворчого мистецтва. Що ще потрібно?